Our Feeds

FIND US ON FACEBOOK

Friday, 24 October 2014

norliyana suhaimi

11 GAMBAR PERCUTIAN MEWAH ADIK NEELOFA


Mesti anda semua dah tengok foto Neelofa atas katil yang dikatakan bernilai hampir RM 1 Juta tu kan?Aih. Kalau kumpul duit gaji sampai bersara pun tak tentu lagi kami dapat baring atas katil tu.Huhu.
Ha..Buat mereka yang ketinggalan, Neelofa dan keluarga sebenarnya kini berada di Phuket, Thailand dan menginap di Iniala Beach House.

Tapi, nak dijadikan cerita, adik Neelofa, Ameera dikatakan sengaja mahu ‘showing off’ kekayaan mereka sekeluarga yang mampu untuk berada di tempat penginapan semewah itu.


Nah. Ringkas tetapi padat jawapan yang diberikan oleh Ameera. Kami juga bersetuju dengan jawapan yang diberikanya. Yelah, rasanya share gambar percutian tu adalah satu perkara yang biasa kan?


Malah, menerusi ruangan komen, ramai juga yang backup Ameera dan sekaligus menyelar komen-komen negatif yang dilemparkan kepada gadis itu.

Yeah. Haters gonna hate. Daripada kita layankan komen-komen negatif tu, lebih baik kita enjoytengok gambar percutian mewah mereka sekeluarga.











Kredit foto: Instagram Ameera- sumber

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

Note: only a member of this blog may post a comment.