Our Feeds

FIND US ON FACEBOOK

Monday, 27 October 2014

norliyana suhaimi

Lelaki Sebenar Dalam Video Skandal Ustaz AzharBaru-baru ini kita dikecohkan dengan penyebaran video panas Ustaz Azhar dengan seorang perempuan durasi 0.38 saat. Selepas video itu tersebar pelbagai tomahan telah dilemparkan kepada Ustaz Azhar Idrus ada juga yang tidak percayainya.

Kemudian orang ramai dengan Ustaz Azhar telah tampil menafikan sekeras-kerasnya video tersebut adalah ustaz Azhar dan mengatakan ada pihak tertentu cuba jatuhkan Ustaz Azhar dalam menyampaikan dakwahnya.

Ada juga mengatakan Video ini telah diedit oleh penyokong UMNO atau orang kuat UMNO dengan alasan Ustaz Azhar Pro PAS jadi mereka telah edit dan menfitnah Ustaz Azhar.

Tidak dapat dipastikan siapakah yang mengedit video tersebut dan menyebarkan fitnah ini yang pasti dalam video ini bukan Ustaz Azhar Idrus. Dan kenyataan ini juga di sokong kuat oleh kaum keluarga termasuk isteri-isteri dan anak-anaknya melalui Luahan hati isteri-isteri UAI sebelum ini.

Berikut bukti yang dapat Admin Sertakan


Dalam gambar diatas terdapat perbezaan telingga Ustaz Azhar dengan Wajah yang diedit dalam video tersebut. 

Berikut dikatakan wajah lelaki sebenar dalam video panas yang tersebar. 


Jadi kepada yang sebar fitnah ini anda terimalah balasanya nanti dosa dengan Allah boleh bertaubat Dosa dengan manusia selagi tidak mohon ampun tanggunglah akibatnya tambahan pula fitnah seorang ustaz yang menyampaikan ilmu agama.

Kepada rakan-rakan yang membaca dan melihat pendedahan ini mohon jasa baik anda share info ini menerusi button share yang disediakan dibawah mudah-mudahan dengan bantuan anda jenayah fitnah kepada UAI ini dapat diketahui Umun. ~ Sumber

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

Note: only a member of this blog may post a comment.