Our Feeds

FIND US ON FACEBOOK

Sunday, 6 September 2015

norliyana suhaimi

"Aku Pondan Cantik ! Pakai Tudung Cantik ! Tak Pakai Tudung Cantik !" - Nur Sajat


cakap saja nama MissKepoh mula lah artis-artis Malaysia tidak senang duduk kerana individu ini adalah yang terkenal dalam memberi komen panas jika artis atau sesiapa sahaja rakyat malaysia yang melakukan kesilapan yang memuat naik apa-apa dalam media sosial.

Terbaru seorang pondan cantik terkenal yang dikenali dengan nama Nur Sajat telah menerima kritikan pedas daripada Miss Kepoh kerana baru-baru ini Nur Sajat memaklumkan kepada orang ramai bahawa dia akan memakai tudung tetapi cuma tahan beberapa minggu sahaja. Kini tudungnya itu telah pun ditanggalkan. Oleh kerana itu, Misskepoh telah memberi komen yang berbunyi :

"wei pondan. Ituhari kau bertudung kan? tu miss ckp golongan yg tak boleh di percayai adalah golongan pondan"

Oleh sebab itu Nur Sajat mengamuk di laman Instagramnya kerana tidak boleh menerima kritikan sepedas itu. maka berlakulah peperangan antara mereka berdua.

Di bawah ini adalah komen-komen yang diberikan oleh Nur Sajat di Instagram Miss Kepoh. Yang melucukan, Nur Sajat print screen komennya sendiri dan post di Instagramnnya sendiri.

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

Note: only a member of this blog may post a comment.