Our Feeds

FIND US ON FACEBOOK

Friday, 5 December 2014

norliyana suhaimi

Pekerja Hospital Dedah Punca Sebenar Nur Shafiq Ditoreh Muka, Betulkah?

Terbaca di beberapa laman blog ada mendedahkan menjelasan punca sebenar kenapa mangsa samun, Nur Shafiqa ditoreh mukanya.


Kenyataan seorang pengguna FB bernama Eqram menyatakan punca kes ini adalah dari dendam kepada gadis tersebut.

Ini tulis Eqram:

Di sini saya nak tegaskan ek . Sebenarnya ni bukan kes samun . Ni kes dendam . Si ex dia ni tak puas hati sebab dia bertunang dnegan orang lain . Duit habis dah banyak faham2 je la . Dan dia datang untuk dapatkan rawatan di hospital tengku anis dimana tempat saya bekerja, Pasir Puteh . So untuk perempuan di luar sana jangan kikis duit laki k . Taknak cakap taknak je senang . Memang kat kampung dia ni sorang je yang famous sebab lawa kan . Hmmm . . 

Namun kesahihan  masih belum diketahui sehingga tertangkapnya suspek perompak tersebut.

sumber: blogparih


Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

Note: only a member of this blog may post a comment.