Our Feeds

FIND US ON FACEBOOK

Saturday, 13 December 2014

norliyana suhaimi

Gambar Nur Fathiah Idris Berkemban Kini Berlegar Di Wechat?


Seorang gadis berusia 25 tahun kini menjadi mangsa dendam bekas teman lelakinya itu apabila gambar bogelnya kini telah tersebar di WeChat selepas lebih dua bulan bertindak memutuskan hubungan cinta

Walaupun laporan polis sudah dibuat, ibu mangsa mendakwa anggota polismemaklumkan kepadanya bahawa bekas kekasih anaknya itu datang dari keluarga yang berpengaruh, justeru seolah sukar diambil tindakan. 

Mangsa yang ingin dikenali dengan nama Nur Fathiah Idris menyatakan dia hanya mengetahui selepas dimaklumkan seorang rakan bahawa bekas teman lelakinya itu yang dikenali sebagai Irfan memuat naik gambar-gambar dia sedang berkemban memakai tuala ke laman Facebook pada 2 Disember lalu

Sehari kemudian gambar bogelnya pula turut diviralkan menerusi aplikasi permesejan WeChat dengan menggunakan nombor telefon milik Fathiahsendiri. Akibat perbuatan lelaki itu, dia dan keluarganya kini menanggung malu. 

"Saya tidak tahu di mana saya nak letak air muka saya ini angkara perbuatanIrfan itu. Sepanjang perkenalan dengan Irfan dia mendapati lelaki itu turut terlibat dengan penyalahgunaan dadah dan beberapa kes jenayah lain di Johor Bahru." 

Hosted on: kamithemedia.blogspot.com 

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

Note: only a member of this blog may post a comment.