Our Feeds

FIND US ON FACEBOOK

Tuesday, 6 September 2016

norliyana suhaimi

[GEMPAR] Sofea Ilias Kembali kepada "Fitrah" Asal


Sofea Ilias 'Bertaubat' Tidak Mahu Menjadi Lelaki
Awal tahun 2016 yang lalu, laman-laman media sosial di Malaysia dipenuhi dengan berita penginsafan seorang mak nyah yang katanya telah mendapat hidayah dan ingin kembali ke pangkal jalan.
Berita penginsafan Sofea Ilias yang merupakan seorang usahawan barangan kosmetik ini mendapat liputan meluas media tempatan dan Singapura yang rata-ratanya memuji tindakan maknyah ini yang dilihat berani dan patut dijadikan teladan kepada golongan-golongan maknyah dan pejuang-pejuang LGBT tempatan dan luar negara.
Keratan sebuah akhbar Singapura
Keratan sebuah akhbar Singapura
Namun, seperti kad prabayar, ianya tidak mampu bertahan lama dan turut mempunyai tarikh luputnya.
Hari ini, Sofea Ilias telah memuatnaik sekeping gambar lama ke dalam laman Instagram beliau. Gambar beliau berambut panjang berwarna kekuningan menggayakan long dress berwarna kelabu ini turut diserta kapsyen yang ditulis khas kepada peminat-peminat beliau.
Sofea Ilias 'Bertaubat' Tidak Mahu Menjadi Lelaki-2

Tidak lama selepas itu, Sofea turut memuatnaik sekeping gambar yang merupakan screenshot perbualan di antara beliau dengan keluarga beliau.
Sofea Ilias 'Bertaubat' Tidak Mahu Menjadi Lelaki3

Difahamkan, Sofea kini berada di Korea Selatan untuk bercuti dan setakat ini, tiada sebarang pengesahan rasmi daripada Sofea sendiri samada status yang dimuatnaik di laman Instagram beliau adalah original ataupun telah digodam dan diharapkan Sofea Ilias menjadi lebih tabah dan tidak berputus asa untuk menjadi seorang lelaki. Anda wira kami!

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

Note: only a member of this blog may post a comment.